Wie ben ik?

Ik heb in Nijmegen fiscaal en notarieel recht gestudeerd. Daarna heb ik 35 jaar bij ABN-AMRO gewerkt. Tijdens mijn bankjaren heb ik circa 20 jaren als manager/kantoor-directeur gewerkt in Tiel, Veldhoven, Eindhoven en Den Bosch. De laatste jaren was ik hoofd van de afdeling estateplanning bij ABN-AMRO Bank Private Banking.

Door mijn ervaring en studie heb ik veel kennis opgebouwd op gebieden als: Estateplanning, Bedrijfsopvolging, Financiering, Slechtweermanagement en Conflictbeheersing.
Ik heb een practische opleiding voor Mediator gevolgd en afgerond. Bovendien heb ik de officiële kennistoets van het Nederlands Mediation Instituut (NMI) met succes afgelegd.

Verder ben ik examinator bij afstudeerprojecten aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven.

Mijn vakkennis wil ik voor u inzetten. Ik streef niet naar grote omzetten maar naar een hoog niveau van persoonlijke aandacht en kwaliteit.
Mr. B.P.M. Riekhoff Mediation & Managementadvies. Mediator voor arbeidsconflicten en ingewikkelde echtscheidingen waar een bedrijf of beroep een rol speelt in Eindhoven / Den Bosch / Regio Brabant.
Neemt u geheel vrijblijvend met mij contact op. Ik leg u graag uit wat ik voor u kan betekenen.

Mijn juridisch profiel op www.legal360.nl.